Здравей!

Преди всичко искам да благодаря за прекрасните писма и бележки, които получавам. И да, чета всичко. Обожавам ги! Аз дълбоко ценя твоето мнение и знам, че без теб нищо от нещата, които пиша няма да имат значение. Благодаря искрено и от сърце!

Също, искам тук да отговоря на някои често задавани към мен въпроси

Може ли да съчетая? Как да направя?

Запомни моя отговор завинаги: Да! Да! Да! А как да го направиш е въпрос на моите три лесни и забавни стъпки:

01 | Слушай сърцето си. Прочети повече тук
02 | Спазвай цветовата схема. Прочети повече тук
03 | Провери преди да изпълниш. Прочети повече тук

Как да стана интериорен дизайнер? Какво ми предстои? Къде да уча?

Хоп, аз вече имам отговор и на този въпрос с настоящата статия, която искрено се надявам ще ти помогне. Виж тук: Какво всъщност означава професията интериорен дизайнер?

Мога ли да те наема като интериорен дизайнер за моя дом?

Това е един от малкото случаи, в които аз не мога да отговоря положително. Специализирам в проектирането и изпълнението само и единствено на Спа Центрове. Те са моята безкрайна любов и стихия. Работата, за която съм мечтала през целия си живот и процес, който отнема цялото ми време и мисъл.

Всъщност, когато говорим за твоя дом, ти си единственият човек, който може да вземе най-правилните решения. Моите статии ще ти дадат всички необходими базови знания и насоки, но с това моята работа и моята намеса в твоя дом наистина е приключила. Ти си абсолютно способна да поемеш руля нататък. Аз вярвам в теб. Това казвам и на всичките си приятели!

Ще организираш ли семинар?

В момента подготвям нещо по-добро, което ще ти позволи да преминеш през моето обучение, без значение в коя точка на Света се намираш. Просто имай малко търпение и не забравяй да се включиш в моя съботен абонамент, за да научиш първа за това.

Може ли да се запозная лично с теб?

Да, с голямо удоволствие, на някое събитие. Когато съм готова и организирам такова ще разбереш чрез моя съботен абонамент. Не забравяй да се абонираш тук.

Имам въпрос, но не виждам статия по темата в твоя блог

Имаш въпрос, на който смяташ, че мога да отговоря чрез някоя от следващите статии в моя блог?

Често получавам въпроси, на които вече съм отговаряла. Затова преди да ми изпратиш своя въпрос, използвай търсенето в блога – бутонът горе дясно срещу логото, и се увери, че темата не присъства. Ако темата не е засягана до сега, използвай тази форма и ми задай своя въпрос тук.

Искам да изпратя моите благопожелания

О! Аз с удоволствие ще ги прочета. Пиши ми тук.